Calcularea și Interpretarea Dinamicii Relative și Absolute

Extras din referat Cum descarc?

Alegem un fenomen complex la nivelul unei grupe compuse din trei subgrupe, pentru doua perioade de timp. Calculam si interpretam dinamica relativa si absoluta atat la nivelul fiecarei subgrupe, cat si la nivelul intregii grupe. Descompunem variatia fenomenului complex pe factori de influenta; verificam descompunerea geometrica si cea analitica; interpretam rezultatele. 
Q= W?T 
W0 = 
=1,3907 ori sau 139,07%
Productivitatea muncii a inregistrat in 2001 fata de anul anterior o crestere de 1,391 ori sau cu 39,1 %, o crestere medie pe ramura cu 39,1% a productivitatii Comertul cunoaste cresterea cea mai mare cu 68% fata de anul 2000 si cu 80,23% fata de media pe ramura, urmata de agricultura cu 47.2% fata de 2000 si 57,32% fata de media pe ramura. Urmeaza apoi industria care a crescut cu 25% fata de 2000 si a scazut cu 29,79 % fata de media pe ramura.


Fisiere in arhiva (1):

  • Calcularea si Interpretarea Dinamicii Relative si Absolute.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!