Sociologie Romaneasca

Extras din referat Cum descarc?

Lumea in care ne ducem existenta se gaseste azi intr-o continua schimbare, schimbare ce duce la necesitatea acuta a adaptarii noastre la aceste conditii si, mai cu seama la o abordare cat mai profunda a socialului, 
iar acest lucru este posibil numai cu luarea la cunostinta a tot ceea ce este reprezentativ in acest sens in istoria noastra. 
O cunoastere temeinica a trecutului ne face sa patrundem in adancurile problemelor sociale contemporane, sa intelegem ca ele nu apartin doar generatiei noastre.
Inca de la aparitia ei ca stiinta, sociologia a avut un statut destul de controversat. 
Acest lucru se intampla in primul rand, datorita faptului ca sociologia in decursul dezvoltarii ei, isi delimiteaza spatiul comun cu alte disciplne, trecand de la simtul comun la o gandire analitica a socialului. 
Un alt punct din care se poate privi acest statut este acela ca sociologul, prin natura sa, poate deranja spatiul public direct, implicandu-se in acesta, fie indirect prin produsele gandirii sau muncii sale.
Vorbind despre sociologia in Romania, putem spune ca aceasta nu este pe deplin valorificata si, mai cu seama, nu este inteleasa si perceputa la adevarata ei capacitate de sintetizare si explicare a vietii sociale actuale, acest lucru fiind sesizabil inca de la aparitia ei ca si stiinta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sociologie Romaneasca.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!