Resursele Umane din Cadrul unei Scoli

Extras din referat Cum descarc?

Elevii Liceului Vitomiresti sunt indrumati in activitatea lor de un colectiv didactic alcatuit din 32 cadre didactice din care 28 au baza in unitate.
Alaturi de colectivul didactic in unitatea noastra scolara isi desfasoara activitatea 4 persoane reprezentand personalul didactic auxiliar (1 secretar-sef, 1 contabil, 1 bibliotecar, 1 administrator) si 6 de persoane reprezentand personalul didactic auxiliar (2 paznici, 3 ingrijitori, 1 bucatareasa).
Activitatea la nivelul catedrelor, consemnata in documentele scolare, s-a axat pe insusirea si aplicarea noilor modalitati de proiectare didactica, in activitati demonstrative si/sau de perfectionare la nivel de grup si reprezentarea scolii la nivelul judetului si tarii. 
La nivelul unitatii de invatamant, in anul scolar in curs, 2008-2009, personalul didactic este asigurat cu personal didactic dupa cum urmeaza: 
Gradul didactic Nr. cadre didactice
Gradul I 11
Gradul II 8
Definitivat 10
Debutant 2
Necalificat 1
Pregatirea elevilor este asigurata de un colectiv didactic format din 17 profesori titulari, 13 profesori suplinitori calificati, 1 maistri instructori titulari, 1 maistri instructori suplinitori. 
Din analiza datele statistice reiese ca in unitatea noastra colectivul didactic este bine structurat iar situatia incadrarilor atesta si o buna pregatire profesionala, majoritatea avand gradele didactice I si II (11 profesori cu gradul I, 8 profesori cu gradul II , 10 profesori cu gradul definitiv, 1 maistru instructor cu gradul I, 1 maistru instructor cu gradul definitiv si 2 debutanti).
Cadrele didactice din unitatea noastra scolara sunt in numar de 32 din care 18 sunt profesori titulari, 13 sunt profesori suplinitori si 1 pensionari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Resursele Umane din Cadrul unei Scoli.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!