Relatii Publice

Extras din referat Cum descarc?

Domeniu greu de definit (complexitatea, varietatea si dinamismul sau).Wilcox - relatiile publice internationale reprezinta efortul sistematic si planificat al unei companii, institutii sau guvern de a stabili relatii reciproc avantajoase cu publicurile altor natiuni.Banks - managementul comunicarii formale dintre organizatie si publicurile sale cele mai importante, pentru a crea si mentine o comunitate de interese si actiuni care sa favorizeze organizatia. Trebuie sa tina seama de schimbarile din sistemul de reprezentari al publicului-tinta.Culbertson - derulare de programe  intr-un context international sau cultural variat. Botan - proces de stabilire si mentinere a relatiilor cu publicurile din diverse tari in scopul de a diminua evita posibilele amenintari care pot aparea la adresa unei organizatii multinationale.
Succesul rel publ internat: Expertiza locala reprezinta factorul-cheie pentru reusita unui program sau a unei campanii de relatii publice. Intelegerea si respectul pentru cultura tarii respective sunt conditii esentiale. -   diferente de limba sau mai multe limbi vorbite in aceeasi tara :-traditii si obiceiuri diferite (subtile, sofisticate si greu de inteles de cei din afara culturii respective


Fisiere in arhiva (1):

  • Relatii Publice.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!