Regulament de Ordine Interioara- Comportamnent Deviant

Extras din referat Cum descarc?

Intr-o societate in care ea insusi reprezinta un set de norme si reguli, pentru functionarea si organizarea eficienta a acesteia se pune problema daca o institutie cu profil administrativ poate functiona fara coordonarea unui regulament de ordine interioara? Normele si regulile sunt cele mai importante in organizarea efienta a unei institutii sau chiar si in organizarea societatii , ele coordoneaza, atentioneaza si reglementeaza comportamentul oamenilor in societate dar nu numai. Asadar am stabilit cat de importante sunt normele si regulile in viata noastra de zi cu zi dar ramane de stabilit rolul unui regulament de ordine interioara in cadrul unei institutii, in cazul nostru in cadrul Institutiei Prefectului- Judetul Giurgiu.
Orice Regulament de Ordine Interioara, potrivit Art.258 din Codul Muncii, cuprinde politica de disciplina si organizarea muncii, igiena si securitatea muncii, obligatiile conducerii, obligatiile si drepturile functionarilor publici si ale personalului contractual, procedura de solutionare a cererilor sau reclamatiilor individuale ale salariatilor, care se respecta si in cadrul acestei institutii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Regulament de Ordine Interioara- Comportamnent Deviant.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!