Prostituția

Extras din referat Cum descarc?

Sexualitatea umana in general si cea devianta in special reprezinta o tematica fascinanta, care angajeaza deopotriva judecati morale si evaluari stiintifice. Orice discutie in acest domeniu implica referiri la moralitate, moravuri, traditii si obiceiuri apartinand unei societati. Astfel sexualitatea nu este numai o problema de biologie umana, ci o problematica cu continut social si cultural, care intra in aria de preocupari a sociologilor, psihologilor, psihiatrilor, antropologilor, istoricilor si juristilor.
Putem considera ca sexualitatea umana satisfacuta prin prostitutie este un subiect ,,jenant" pentru discursul public si in acelasi timp o realitate de netagaduit, lipsita de suficienta si cunoastere stiintifica, care, in afara unor reglementari legale, in conditii de tainuire, in lipsa unui control medical, aplicat atat persoanelor ofertante cat si clientilor, produce o serie de efecte negative asupra persoanelor precum : santajul intimitatii, minciuna, teama dezvaluirii, trafic de persoane si amenintarea cu moartea.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prostitutia.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!