Factorul care Determina Cele Mai Rapide Schimbari Sociale

Extras din referat Cum descarc?

Societatea evolueaza, intr-o masura mai mare sau mai mica, prin modificarile ce au loc permanent in structurile sale. Nu exista grup sau societate intr-o stare de inertie completa, deoarece in orice moment exista elemente de diferentiere intre oameni si apar noi agenti sociali. Apartenenta la varsta sau la sex, succesiunea generatiilor sunt conditii prealabile pentru manifestarea unor prefaceri. Dar, in fiecare societate umana, indiferent de nivelul de dezvoltare a civilizatiei, fiinteaza mecanisme care determina schimbarea sociala atat de necesara pentru satisfacerea interesului si trebuintelor fundamentale ale oamenilor. Exista deci o schimbare continua in societate si, din aceasta cauza, ea este o stare specifica a vietii sociale, a culturii, a comportamentului social. Schimbarea sociala inseamna procesul prin care o societate sau o componenta a ei se transforma intr-o alta stare diferita calitativ si cantitativ. Schimbarea sociala este si consecinta unor evenimente cum sunt catastrofele naturale, razboaiele, revolutiile, actele de terorism, comportamentele colective. Ea se produce la nivelul global al societatii si la nivelul microsocial.


Fisiere in arhiva (1):

  • Factorul care Determina Cele Mai Rapide Schimbari Sociale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!