Experimentul Sociologic

Extras din referat Cum descarc?

Inca din cele mai vechi timpuri, toate religiile lumii au promovat bunatatea, altruismul si spiritul caritabil, de asemenea majoritatea culturilor antice sustineau ca ajutorarea reciproca si bunatatea sunt cele mai mari puteri. 
In general se stie despre romani ca sunt cei mai buni,  mai primitori si mai darnici. Acest lucru poate fi usor verificat prin intermediul unor actiuni caritabile stradale care sa implice vanzarea de produse cu scopul de a strange bani pentru ajutorarea personelor cu stare materiala precara, si instalarea unor urne pentru donatii.
Aceasta teorie poate fi verificata intr-un mod usor, care are doua efecte: cel principal fiind reprezentat de verificare teoriei, iar cel secundar ajutorarea unor familii.
A. Pregatirea  experimentului:
a) Intriga: anuntarea desfasurarii unei  actiuni caritabile - vanzare de produse


Fisiere in arhiva (1):

  • Experimentul Sociologic.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!