Dinamica Relațiilor Interpersonale în Sistemul de Asistență Socială

Extras din referat Cum descarc?

Nivelul organizational de analiza vizeaza in special modul de configurare a retelelor de relatii, strategiile organizationale si modificarile structurale ca mecanisme de adaptare a organizatiilor la medii. Analiza este centrata in principal pe studierea relatiilor si interactiunilor dintre o organizatie de referinta si alti actori ai mediului in care functioneaza. In principiu, analiza de la acest nivel ofera mai degraba perspectiva manageriala de evaluare a mediului organizatiei, dar si de manevrare a strategiilor menite a reduce dependentele organizatiei de mediu sau a diminua controlul extern. (Vlasceanu, p. 146)


Fisiere in arhiva (1):

  • Dinamica Relatiilor Interpersonale in Sistemul de Asistenta Sociala.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!