Comunicare Interpersonala

Extras din referat Cum descarc?

Comunicare :  In sens general comunicarea desemneaza orce proces prin care un sistem interactioneaza cu alttul, uzand de canalul care leaga cele doua sisteme. In sens restrans,  comunicarea este un proces de transmitere, impartasire a unor informatii,emotii,idei intre doua entitati sociale, intr-un context social dat. Termenul de ,, Comunicare'' isi are originile in latinescul munis-e, cu sensul de ,, a iti face datoria''. ,,  a fi serviabil" 
In general, putem considera ca orce comunicare implica un emitator, un canal de comunicare , un receptor , un mesaj, un efect si un context in care se desfasoara comunicare.
In continuare voi vorbi mai mult de comunicarea interpersonala si, ma voi referi la trei procese care marcheaza relatiile interpersonale:comunicarea interpersonala, conflictul interpersonal si increderea interpersonala.


Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicare Interpersonala.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!