Analiza unui synopsis de campanie socială

Extras din referat Cum descarc?

Campania se refera la incalzirea globala si este un semnal de alarma pentru toti locuitorii planetei.Publicul tinta este unul larg,poate cel mai larg al unei campanii,deoarece incalzirea globala priveste pe toata lumea,iar noi,oamenii suntem singurii care pot face ceva pentru a impiedica natura sa se intoarca impotriva noastra. 
Slogan: Tie iti pasa?
Campania este formata dintr-un complex de spoturi publicitare care vor rula pe toate posturile de tv si va fi de asemenea promovata prin bannere,afise,flyere,internet.
Primul spot publicitar al acestei campanii va fi difuzat in timpul meeting-ului de la Copenhaga din decembrie si va rula timp de o luna dupa care va fi prezentat urmatorul spot publicitar.
Primul spot al campaniei este format din 5 secvente.
Synopsis 
Secventa 1: 
(Fade in) Se aud clinchete de clopotei si rasete de copii pe fundal, de undeva de departe. In cadru este surprins de undeva de sus, panoramic, un oras acoperit de zapada, impodobit cu luminite si ornamente de Craciun. Cadrul se apropie pentru a arata in detaliu o casa frumos impodobita. Pe masura ce cadrul se apropie de casa clinchetele de clopotei si si rasetele copiilor se aud din ce in ce mai intens. Se mareste cadrul pentru a surprinde trei copii veseli care ies in curte. Afara incepe sa ninga. Mutam cadrul pe cer pentru a surprinde caderea fulgilor de nea iar prin apropiere imaginea se concentreaza asupra unui fulg de nea, pe care cadrul il urmareste pana in momentul in care acesta atinge obrazul unui dintre copii. Se mareste cadrul descoperind chipul gingas al copilului, care isi indreapta privirea spre cer pentru a se lasa rasfatat de primii fulgi de nea. Cadrul se opreste pe ochii inchisi ai copilului.
Secventa 2:
Cadrul fixeaza momentul in care copilul isi deschide ochii apoi se mareste dezvelind imaginea unei camere si a copilului care, trezit din somn se ridica din pat si fuge spre fereastra. Cadrul se schimba pe pasii grabiti si copilului care se opreste brusc. Marim cadrul dealungul copilului fixandu-i fata. Zambetul lui dispare incet.
Secventa 3:
Cadrul se mute pe exterior. Imaginea din spatele ferestrei este una dezolanta. Printr-un schimb rapid de cadre filmam paoramic orasul inpodobit cu aceleasi luminite si ornamente de sarbatori dar lipsit de zapada, de magia craciunului si de rasetele copiilor.
Secventa 4:
Se vede imaginea copilului filmat din lateral care isi pleaca capul dezamagit(Fade out) 
Secventa 5:
Pe un fundal negru apare scris
Fade in - ofera copilului tau sansa de a se bucura de aceleasi lucruru de care si tu te-ai bucurat! - fade out
Fade in - Nu lasa Craciunul sa devina amintire! - fade out
Fade in - Tie it pasa! - fade out
Secventa 1
Secventa dureaza 35 de secunde
(Fade in) in cadru este surprins de undeva de sus, panoramic, un oras acoperit de zapada, impodobit cu luminite si ornamente de Craciun. Cadrul se apropie pentru a arata in detaliu o casa frumos impodobita. Se mareste cadrul pentru a surprinde trei copii veseli care ies in curte. Afara incepe sa ninga. Mutam cadrul pe cer pentru a surprinde caderea fulgilor de nea iar prin apropiere imaginea se concentreaza asupra unui fulg de nea, pe care cadrul il urmareste pana in momentul in care acesta atinge obrazul unui dintre copii. Se mareste cadrul descoperind chipul gingas al copilului, care isi indreapta privirea spre cer pentru a se lasa rasfatat de primii fulgi de nea. Cadrul se opreste pe ochii inchisi ai copilului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza unui Synopsis de Campanie Sociala.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!