Uleiul de Palmier

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Originar din Africa, unde si acum exista plantatii salbatice de palmieri, fiind utilizat de peste 5.000 de ani pentru scopuri alimentare, uleiul de palmier ocupa locul trei in consumul mondial de uleiuri si grasimi, dupa grasimile animale si uleiul din soia.

Uleiul de palmier se obtine din partea carnoasa care inconjoara samburele, prin zdrobire si presare. Samburii sunt separati si, dupa ce sunt sparti si decojiti, pot fi procesati la randul lor, rezultand uleiul din samburi de palmier, care reprezinta circa 10% din totalul productiei de ulei obtinuta din palmier. Uleiul din sambure este prelucrat separat deoarece compozitia si utilizarile sunt diferite.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Uleiul de Palmier.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
381 cuvinte
Nr caractere:
1 995 caractere
Marime:
17.77KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Sisteme de Operare
Tag-uri:
ulei de palmier, planta
Predat:
la facultate
Materie:
Sisteme de Operare
Sus!