Optimizarea Windows

Extras din referat Cum descarc?

Optimizarea reprezinta supra-turarea procesorului si memoriei unui sistem in scopul cresterii performantei. Este constituit dintr-un ansamblu de procedee menite sa creasca frecventa si voltajele de functionare a procesorului si frecventa de functionare a memoriei. Aceste procedee pot consta in manipularea componentelor hardware (de exemplu "unirea" unor punti de chipul procesorului pentru a permite modificarea multiplicatorului acestuia, modificarea pozitiei unor switch-uri de pe placa de baza), in alterarea parametrilor de functionare (frecventa, voltaje) utilizand subsistemul BIOS (daca placa de baza permite) sau in folosirea unor utilitare speciale ruland in cadrul sistemului de operare 
Indiferent de puterea unui calculator, Windows-ul are prostul obicei de a se indide pe memoria RAM si pe pana aproape la limita. De aceea, voi prezenta In continuare cateva sfaturi practice despre cum sa optimizam Windows, orice versiune(XP, Vista, Windows 7), pentru o functionare optima a calculatorului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Optimizarea Windows.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

http://queen-soft.blogspot.ro/2009/03/optimizare-windos-1.html
http://www.scribd.com/doc/93045055/Optimizarea-Windows
http://cautasiafla.blogspot.ro/2011/05/ce-este-overclocking-ul.html


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!