Informatică pentru afaceri

Cuprins referat Cum descarc?

1. Descrierea problemei de rezolvat 3
2. Obiectivele urmarite 4
3. Modelarea datelor 4
4. Modelul de rezolvare a problemei 6
4.1 Functii principale utilizate 6
4.2 Reprezentari grafice 9
4.3 Simulari utilizate 10
5. Utilizatorii aplicatiei 10


Extras din referat Cum descarc?

1. Descrierea problemei de rezolvat
Firma SC.AKKORD TUTTI.SRL a fost infiintata in anul 2010 si are drept obiect de activitate comertul cu amanuntul a produselor de mobilier. Lucrand in cadrul acestei companii, am observat anumite lipsuri sau probleme care ar trebui rezolvate in vederea facilitarii procesului de vanzare-cumparare. In prezent evidenta clientilor si a vanzarilor se realizeaza in varianta clasica intr-un jurnal de vanzari. De asemenea, nu exista un sistem de fidelizare a clientilor prin oferirea unor discount-uri pentru sumele ce depasesc o anumita valoare sau posibilitati de plata in rate direct in magazin.
SC AKKORD TUTTI SRL detine in Iasi doua showroom-uri si un spatiu de depozitare printr-un contract de inchiriere. Produsele sunt importate din Republica Moldova de la fabrica Anturaj-Nou si reprezinta mobilier de dormitor si pentru bucatarie. Este o societate mica, avand un numar de 13 angajati, dintre care un administrator, un contabil, un gestionar, un responsabil resurse umane, 4 consultanti vanzari si 5 montatori mobila.
ORGANIGRAMA
2. Obiectivele urmarite
Propun o inregistrare intr-o baza de date a informatiilor despre clienti, facturi, produse si valoarea acestora in vederea realizarii urmatoarelor obiective:
a) Facilitarea modului in care sunt introduse si pastrate datele confidentiale ale clientilor;
b) Prelucrarea informatiilor prin diverse operatiuni matematice, statistice, financiare, etc;
c) Imbunatatirea managementului clientilor;
d) Oferirea unor solutii pentru cresterea vanzarilor, respectiv a profitului.
3. Modelarea datelor
Inainte de a trece la rezolvarea problemei am centralizat toate datele detinute pana acum in format-hartie, intr-o baza de date prin intermediul careia am analizat evolutia numarului de clienti si implicit a vanzarilor realizate de SC AKKORD TUTTI SRL. Aceste date au fost detaliate doar pentru luna octombrie, pentru lunile august si septembrie am lucrat doar cu sumele totale. 
De asemenea, am formatat tabelul, schimband font, font size, fill color, format cells:
Am sortat datele din tabel in functie de ordinea alfabetica a numelor clientilor pentru a facilita identificarea unui anumit client atunci cand este nevoie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Informatica pentru Afaceri.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!