Imprimare cu Office 2000

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Microsoft Office 2000 este ultimul pachet soft ce contine bine cunoscutele programe: Ms Word, Execel, Ms Acces, Ms Power Point, Ms Outlook si altele. Microsoft Office 2000 este urmasul lui Microsoft Office 97 mult mai imbogatit ,cu mai multe facilitati el fiind folosit pe scara larga in lumea intreaga. Aproape orice calculator are Microsoft Office 97 instalat, daca nu proaspatul iesit pe piata Microsoft Office 2000.

Microsoft Word 2000 este un puternic program de editare a textelelor in windows el facand parte din pachetul sotware Microsoft Office 2000. El este foarte des folosit in editarea diferitelor documente cum ar fi texte, scrisori, prezentari, faxuri, calendare, rapoarte, chiar si pagini web. Multe dintre aceste documente sunt listate la imprimanta si din aceasta cauza lucrul cu imprimanta in Microsoft Word 2000 trebuie cunoscut foarte bine. Lucrul cu imprimanta in Microsoft Word 2000 este asemanator cu lucrul din Microsoft Word 97:

Imprimarea unui document - Se poate imprima documentul curent facand clic pe Imprimare de pe bara de instrumente standard. Pentru a afisa fiecare pagina asa cum arata cand este imprimata se face clic pe examinare inaintea imprimarii Inainte de aceasta se vor stabili caracteristicile documentului ce va fi imprimat adica: marimea hartiei, tipul hartiei, calitatea imprimarii care poate fi : - buna

- normala

- economica si repede.

Imprimarea unui numar de pagini - din meniul Fisier, se face clic pe Imprimare. Sub Interval de pagini, se specifica partea de document care se doreste a se sa imprima. Daca faceti clic pe Paginile, trebuie de asemenea sa introduceti numerele de pagina sau sirurile de pagini sau ambele. Se pot imprima pagini specificate, una sau mai multe sectiuni sau un numar de pagini care se intinde pe mai multe sectiuni. Se poate de asemenea selecta partea de document care se doreste a se imprima. Se face clic pe Imprimare din meniul Fisier, si apoi clic pe Selectie.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Imprimare cu Office 2000.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
957 cuvinte
Nr caractere:
4 962 caractere
Marime:
13.37KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Sisteme de Operare
Tag-uri:
fisier, imprimanta, meniu
Predat:
la facultate
Materie:
Sisteme de Operare
Sus!