Aplicații în timp real

Extras din referat Cum descarc?

Aplicatiile de timp real reprezinta o clasa de produse software caracterizate prin parametrii specifici. Aceste aplicatii sunt dezvoltate cu ustensile speciale de dezvoltare si sunt destinate exploatarii pe platforme cu sisteme de operare speciale (sisteme de operare concepute pentru acest tip de aplicatii). Dintre cele mai populare sisteme de operare de timp real mentionam: QNX pentru platforme bazate pe microprocesoare din familia Intel i86 si OS/9 pentru platforme cu microprocesoare Motorola din seria 68xxx. Semnalam, de asemenea, existenta unor module software de tip add-on, care transforma sistemele de operare comerciale de uz general (MS-DOS, MS Windows NT, SCO UNIX) in sisteme de operare cu facilitati si functionalitati de timp real.
In lumea platformelor bazate pe microprocesoare din familia Intel i86, liderul mondial in tehnologia sistemelor de operare de timp real este firma Canadiana QNX Software Systems Ltd. care a dezvoltat sistemul de operare QNX de la care si-a si luat numele. QNX a ajuns acum la versiunea 4.24 si este pe deplin compatibil cu setul de standarde POSIX , adaugand in plus functii legate de procesarea in timp real.


Fisiere in arhiva (1):

  • Aplicatii in Timp Real.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!