Scrisoare De Intentie

Extras din referat Cum descarc?

Subsemnatul, DRAGNE ANTONIO ADRIAN, va adresez aceasta scrisoare pentru a mi exprima intentia si a-mi oferi capacitatea de a obtine un loc in cadrul companiei dumneavoastra.
Profesional, am pregatire economica si am desfasurat activitati in mai multe domenii ce implica lucrul in echipa, utilizarea cunostintelor economice si bancare in vederea aplicarii cunostintelor teoretice si practice.
Sunt convins, ca, compania dumneavoastra, ce ocupa un loc important in domeniu, imi poate oferi mediul propice pentru utilizarea cunostintelor cat si pentru o colaborare pe termen lung.
Sunt o persoana dinamica, cu bune cunostinte de comunicare, capabila sa lucreze in conditii de stres, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul economic. Sunt comunicativ si sociabil, capabil sa duc la bun sfarsit sarcinile primite.
Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibil in orice moment pentru a fi contactat, in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Scrisoare De Intentie - Varianta 1
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!