Scrisoare de intenție

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Subsemnatul, DRAGNE ANTONIO ADRIAN, va adresez aceasta scrisoare pentru a mi exprima intentia si a-mi oferi capacitatea de a obtine un loc in cadrul companiei dumneavoastra.

Profesional, am pregatire economica si am desfasurat activitati in mai multe domenii ce implica lucrul in echipa, utilizarea cunostintelor economice si bancare in vederea aplicarii cunostintelor teoretice si practice.

Sunt convins, ca, compania dumneavoastra, ce ocupa un loc important in domeniu, imi poate oferi mediul propice pentru utilizarea cunostintelor cat si pentru o colaborare pe termen lung.

Sunt o persoana dinamica, cu bune cunostinte de comunicare, capabila sa lucreze in conditii de stres, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul economic. Sunt comunicativ si sociabil, capabil sa duc la bun sfarsit sarcinile primite.

Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibil in orice moment pentru a fi contactat, in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.

...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Scrisoare De Intentie - Varianta 1
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
160 cuvinte
Nr caractere:
982 caractere
Marime:
7.13KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Limba și Literatura Română
Predat:
la gimnaziu
Sus!