Robin Hood

Extras din referat Cum descarc?

In acest minunat roman, Henry Gilbert prezinta viata unui om foarte curajos si care avea un adevarat spirit al dreptatii.
Acest om a fost proscris pe nedrept, adica a fost alungat din tara si oricine putea sa-l omoare neputand fi pedepsit. Robin avea si o iubita pe nume Marian pe care dupa mai mult timp o salveaza, se casa toreste cu ea cununandu-i un calugar pe nume Taica Tuck si o ia cu el in padure.
Robin avea si o armata de vreo 20 de oameni pe care ii salvase de la moarte si-i erau recunoscatori. Acei oameni il pazeau ca niste fantome camuflati printre frunzele padurii deoaree Robin era urmarit de multi oameni rai care-i vroiau moartea.
Cu ajutorul oamenilor sai Robin a reusit sa omoare nenumarati dusmani ai lui si totodata ai tarii printre care: Richard Malbete spionul cersetor, Sir Guy de Gisborne, Iesbart de Blame, Sir Roger de Doncaster si multi altii Insa Robin avea si multi prieteni care il ajutau: Ket Spiridusul, Hob din colina, micul Jhon, Alan, lady Alice, Will arcasul, taica Tuck, Arthur prietenosul, Much fiul lui Miller si altii.
Cu ajutorul prietenilor lui, Robin reusi sa lupte impotriva lorzilor si oamenilor rai si sa-l ucida pe Sir Guy de Gisborne care era dusmanul de moarte a lui Robin si sa incendieze cuibul rautatilor care era castelul Wrangby poreclit de serbi si proscrisi castelul Evil Hold.
Robin a trait mult timp pana cand a fost otravit de stareta unei manastiri alaturi de Sir Roger de Doncaster. Inainte de a muri Robin a fost gasit de micul Jhon, Ket spiridusul si Hob din colina si ia fost indeplinita ultima dorinta: sa-l ajute sa traga o sageata in locul unde vroia sa fie inmormantat. Si acolo unde s-a infipt sageata acolo a si fost inmormanta. Dupa moartea lui Robin Hood, ceata de aparatori ai dreptatii s-a imprastiat, fiecare om plecand si gasindu-si un loc in lume.
Multa vreme mormantul lui Robin a fost ingrijit de doi oameni care sareau ca niste spiridusi din copaci si infrumusetau locul de veci al lui Robin, iar nimeni nu se inselau ca acestia erau Ket Spiridusul si Hob din Colina fiindca ei l-au iubit mai mult pe Robin in timpul vietii sale.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Robin Hood
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!