Paul Verlaine - Arta Poetica Cantec de Toamna

Extras din referat Cum descarc?

Paul Verlaine este primul autor care realizeaza ruptura completa a simbolismului de parnasianism. Pentru Verlaine era importanta autenticitatea operelor, emotiile si sentimentele pe care acesta le trezeste in sufletul celui care citeste. Arta poetica a lui Verlaine a fost situata sub semnul suprematiei muzicale. Autorul a considerat ca muzica este in totala opozitie cu parnasianismul. Esential in cadrul noilor percepte era faptul ca la baza poemului se punea principiul muzical, in functie de el modificandu-se structura tuturor celorlalte aspecte expresive.


Fisiere in arhiva (1):

  • Paul Verlaine - Arta Poetica Cantec de Toamna.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!