Minunatiile Iernii

Extras din referat Cum descarc?

Zilele trec repede ca vantul. Acum totul este alb in jur. E atat de frumos incat nu poti sa nu iesi afara si sa te joci in omatul rece si pufos.
Cerul e ca lesia si e foarte frig. Nori plumburii cern fulgii care se joaca alergand intr-o parte si in alta a cerului lipsit de mandrul soare. Vantul suiera printre crengile cele acoperite cu bucati de oglinda din cristal. Casele impodobite cu zapada argintie dorm liniste sub furtuna ce le inconjoara.
Mai sunt doar cateva zile pana la venirea lui Mos Craciun si a minunatei sarbatori numita Craciun.
Magazinele sunt pline de podoabe pentru brad si multe multe jucarii. In ultimile zile, pana la Craciun, oameni dau navala in magazine pentru a cumpara toate cele necesare pentru Craciun.
Unii copii stau langa bradul de Craciun si scriu scrisoarea pentru Mos Craciun, iar altii stau afara si construiesc oameni de zapada care vor impodobi satul cu frumusetea lor.
E seara de Craciun.
Toti copii isi desfac darurile asteptate cu nerabdare, iar apoi toata lumea se aseaza la masa si se infrupta din minunatele bucate pregatite cu sarguinta de mamele noastre.
Zilele au trecut repede ca gandul iar acum iarba sta sa incolteasca. Din muntii de zapada care erau au ramas doar cateva ochiuri mici mici de tot.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Minunatiile Iernii
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!