European teacher

Extras din referat Cum descarc?

A fi profesor european , presupune a promova  strategii si metode de predare activa si a dezvolta interesul  elevilor pentru cunoasterea si intelegerea valorilor europene. Acest lucru consta in realizarea unor proiecte de lectie care sa  evidentieze valorile europene si suprapunerea lor peste cele romanesti. In conceptia profesorului european pentru  declansarea resorturilor interne ce sustin efortul de invatare a elevilor este esentiala utilizarea tehnologiei , fiind catalizata ca nevoia de cunoastere, de explorare, de descoperire. Instruirea asistata de calculator este o metoda moderna si inovatoare in invatamantul romanesc ce are la baza dezvoltarea utilizarii tehnologiei, in raport cu realizarea idealului educational,intemeiat pe traditiile umaniste constand in dezvoltarea libera si armonioasa a individualitatii umane, in formarea personalitatii autonome si creative.


Fisiere in arhiva (1):

  • European teacher.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!