Previzualizare referat:

Extras din referat:

Ce este dragostea?

Este o intrebare a carei raspuns este in mainile indragostitului. Nimeni altcineva nu poate intelege nici macar o mica parte din ea.

Nu este deloc usor a intelege Iubirea, caci acest natural si maret adevar nu poate fi descris in cuvinte. Este un sentiment ori o emotie pura si delicate, dincolo de capacitatea limbajului sau a stiloului de a o descrie in vreun grai omenesc.

Dragostea este o muzica a carei frumusete nu se pierde. Este durerea plina de dulceata. Este un sentiment ce odata experimentat, niciodata nu poate fi uitat. Este cel mai de pret lucru din viata. Ea infrumuseteaza sufletul. Dragostea... atat de greu de definit, explicat, povestit despre ea, nu va disparea niciodata ci va fi la fel intotdeauna: una si indivizibila. Este la fel ca lumina si energia, pentru ca originea ei nu e pamanteana. E vesnica!

Intotdeauna este greu sa gasesti persoana potrivita, persoana careia sa-i daruiesti tot ce ai mai bun, dar atunci cand o vei intalni iti vei da seama poate de la prima privire, prima atingere sau chiar primul sarut.

Si iata ca ai ajuns in punctul in care ai intalnit persoana potrivita. Din acest moment simti ca plutesti, simti ca toata lumea e a ta, simti ca numai cel de langa tine conteaza. Simti ca totul e perfect si nimeni si nimic nu va va desparti vreodata. Dar destinul rezerva oricui multe surprise. Dintr-o greseala prosteasca sau poate din prea mult orgoliu, tradezi persoana de langa tine, persoana pe care o iubesti atat de mult si careia nu vroiai sa ii faci nici un rau. Atunci plangi cu lacrimi

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Dragostea.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
606 cuvinte
Nr caractere:
2 770 caractere
Marime:
7.50KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Limba și Literatura Română
Tag-uri:
definitie, citat, persoane
Predat:
la liceu
Profil:
Umanist
Specializare:
Filologie
Sus!