Adolescentul de azi

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Adolescentul de azi!!! Te-ai intrebat de ce atatea schimbari, de ce atatea ganduri si mai ales de ce atatea sentimente? Esti adolescent , esti complicat si vrei sa te distrezi. Trecutul niciodata nu conteaza pentru tine, traiesti mereu prezentul si nu te gandesti la viitor Sunt clipe in care pur si simplu nu stii si momente care te doboara, dar depasesti orice obstacol pentru ca esti tanar, plin de viata si dornic de a cunoaste o lume noua.

Iti traiesti viata, nimeni nu iti mai dicteaza fiecare pas , inainte erai doar un vizionar al acestei lumi, parintii te pregateau pentru o noua etapa unde trebuia sa inveti sa fi independent , dar acum?! acum devii protagonistul propriei lumi ,deodata esti liber si ce faci? Te aventurezi in viata , experimentezi si te bucuri, e minunat sa fii independent, sa iti menajezi fiecare zi dupa cum simti si dupa cum vrei.

Dar bineinteles ca odata cu adolescenta intervin noi probleme, care par intotdeauna mult mai dificile, totusi care sunt acestea? Gandeste-te sunt chiar problemele tale de acum dragostea si prietenii devin cele mai importante aspecte din viata ta pe care trebuie sa le confrunti si pe care esti nevoit sa le simti.

Dragostea cine nu a fost dezamagit macar o data, cine nu a suferit sau cine nu s-a simtit cel mai fericit om pentru cateva clipe. Intr-adevar clipele de fericire sunt cu mult mai putine la numar decat cele de dezamagire, dar nimic nu se compara cu acel sentiment de implinire langa persoana cu care ai ales sa incepi o relatie. Am spus relatie?! Oare putem vorbi de relatii in timpul adolescentei , perioada tuturor schimbarilor de atitudine, sentimente, gandire si vestimentatie. De ce nu?

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Adolescentul de azi.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
953 cuvinte
Nr caractere:
4 591 caractere
Marime:
62.06KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Limba Română
Tag-uri:
Adolescentul de azi, comunicare
Predat:
la facultate
Materie:
Limba Română
Sus!