Adolescentul de azi

Extras din referat Cum descarc?

Adolescentul de azi!!! Te-ai intrebat de ce atatea schimbari, de ce atatea ganduri si mai ales de ce atatea sentimente? Esti adolescent , esti complicat si vrei sa te distrezi. Trecutul niciodata nu conteaza pentru tine, traiesti mereu prezentul si nu te gandesti la viitor Sunt clipe in care pur si simplu nu stii si momente care te doboara, dar depasesti orice obstacol pentru ca esti tanar, plin de viata si dornic de a cunoaste o lume noua.
Iti traiesti viata, nimeni nu iti mai dicteaza fiecare pas , inainte erai doar un vizionar al acestei lumi, parintii te pregateau pentru o noua etapa unde trebuia sa inveti sa fi independent , dar acum?! acum devii protagonistul propriei lumi ,deodata esti liber si ce faci? Te aventurezi in viata , experimentezi si te bucuri, e minunat sa fii independent, sa iti menajezi fiecare zi dupa cum simti si dupa cum vrei.
Dar bineinteles ca odata cu adolescenta intervin noi probleme, care par intotdeauna mult mai dificile, totusi care sunt acestea? Gandeste-te sunt chiar problemele tale de acum dragostea si prietenii devin cele mai importante aspecte din viata ta pe care trebuie sa le confrunti si pe care esti nevoit sa le simti.
Dragostea cine nu a fost dezamagit macar o data, cine nu a suferit sau cine nu s-a simtit cel mai fericit om pentru cateva clipe. Intr-adevar clipele de fericire sunt cu mult mai putine la numar decat cele de dezamagire, dar nimic nu se compara cu acel sentiment de implinire langa persoana cu care ai ales sa incepi o relatie. Am spus relatie?! Oare putem vorbi de relatii in timpul adolescentei , perioada tuturor schimbarilor de atitudine, sentimente, gandire si vestimentatie. De ce nu?


Fisiere in arhiva (1):

  • Adolescentul de azi.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!