Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad

Extras din referat Cum descarc?

INTRODUCERE
Pe masura ce economia globala se extinde, se pune din ce in ce mai mult acent pe domeniul tehnologiei informatiei. Numarul de angajari in posturi legate de IT&C creste permanent, evoluand alaturi de cerintele angajatorilor. Totusi, un numar limitat de persoane au competentele si certificarile necesare pentru aceste posturi.
Cisco Networking Academy Program ofera studentilor si angajatilor sai oportunitatea de a-si extinde cunostintele din domeniul IT, deschizand drumul catre o cariera in industria de profil. Motto-ul Academiei lumea are nevoie de forta de munca cu aptitudini face ca programul academiei sa fie unul de tip modern, reusind sa imbine eficient mai multe cordonate:
platforma e-learning, un program de studii bine structurat alaturi de o evaluare obiectiva on-line, echipamnte de practica, personal specializat si feed-back, pentru imbunatatirea rezultatelor. Scopul Cisco: crearea de specialisti in retelistica si telecomunicatii, in domeniul proiectarii,
construirii si intretinerii retelelor de calculatoare. Cisco Networking Academy Program:
Lansat in octombrie 1997 prin infiintarea a 64 de institutii educationale in 7 state americane, programul academiei s-a dezvoltat treptat, ajungand astazi sa numere peste 11000 de academii infiintate in toata lumea si cuprinzand aproape 2 milioane de studenti. Romania se numara pe locul 8 in lume si pe locul 3 in zona EMEA ( Europa, Africa si Orientul Mijlociu),clasament realizat dupa numarul de institutii participante la program. 
Astazi, Cisco Systems ofera una dintre cele mai simple si mai sigure cai spre o slujba in domeniul tehnologiei informatiei, datorita combinarii cu success a teoreticului cu practicul. Astfel, prin programul academiei, studentul dispune de unelte ce s-au dovedit a fi foarte eficiente pe parcursul timpului: - Cisco NetAcad, platforma e-learning ce ofera studentului posibilitatea accesarii curriculum-ului ( materialul didactic ) oricand si de oriunde, dezvoltand astfel mobilitate si usurinta in desfasurarea activitatii teoretice. Totodata, prin NetAcad studentul sustine examenele on-line, primind feed-back cu privire la rezultatele obtinute si monitorizand performantele sale prin pagina http://master.cedcsv.ro/cedc - Colegiul Alexandru Ioan Cuza Ploiesti. 
Partea de experienta practica este asigurata de catre academia locala la care studentul urmeaza cursurile. Astfel, pe langa activitatea tutoriala de acasa, studentului ii sunt explicate nelamuririle de catre instructori calificati. De asemenea, pe durata clasei, instructorii pregatesc lucrari de laborator ce vizeaza practicarea notiunilor deprinse, pe echipamente Cisco.
CISCO NETCAD - DESCRIEREA PLATFORMEI DE E-LEARNING
PREZENTARE GENERALA
Networking Academy Program (NetAcad) este o inititativa de e-learning cuprinzatoare care pregateste studentii in vederea intelegerii si stapanirii tehnologiei Internetului, abilitate esentiala in economia globala. Programul ofera un curriculum accesibil online, testari online, monitorizarea performantelor studentului, activitati practice, indrumarea unor instructori calificati si pregatirea pentru certificari recunoscute international in domeniul IT.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!