Realizarea de Calculatoare și Rețele de Calculatoare în România

Extras din referat Cum descarc?

Cele mai mari realizari si inventii ale secolului XX in domeniul tehnologiei informatiei, dar cu implicatii dintre cele mai importante pentru societate, au fost tranzistorul, circuitul integrat, calculatorul electronic si Internetul. 
Circuitul integrat (1957) pentru care Kilby a primit Premiul Nobel a fost o consecinta a tranzistorului (1947) pentru care Shockley, Bardeen si Brattain au primit de asemenea Premiul Nobel.
Calculatorul electronic nu a fost o consecinta a tranzistorului sau circuitului integrat, dar fara acestea nu ar fi cunoscut dezvoltarea la care s-a ajuns astazi. Calculatorul a avut alte surse ideatice, incepand cu masinile de calcul mecanice (Wilhelm Schickard in Germania in anii 1623-1624, Blaise Pascal in Franta in anul 1642, Leibniz in Germania in anul 1673). In 1804, Marie Jacquard, in Franta, introduce cartelele perforate pentru stocarea informatiei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Realizarea de Calculatoare si Retele de Calculatoare in Romania.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

http://www.atic.org.ro/anexe/MD.htm
http://www.academiaromana.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!