Cablare Structurata - Tipuri Noi de Cablu

Extras din referat Cum descarc?

Cablul Twisted Pair (din engleza: pereche rasucita de cabluri) este un tip de cablu des intalnit in care doi conductori sunt rasuciti unul in jurul celuilalt in scopul anularii interferentei electromagnetice ce cauzeaza diafonie (engleza: crosstalk). Numarul de rasuciri pe o distanta de un metru face parte din specificatiile tipurilor de cabluri. Cu cat acest numar este mai mare, cu atat diafonia este redusa mai mult. Rasucirea firelor realizeaza reducerea interferentei deoarece:
- Zona de bucla dintre conductori (care determina cuplajul magnetic in semnal) este redusa la mimimul fizic. 
- Directiile de curent generate de un camp magnetic cuplat uniform sunt inversate la fiecare rasucire, anulandu-se reciproc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cablare Structurata - Tipuri Noi de Cablu.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!