Talisman De Rugaciune

Extras din referat Cum descarc?

Doamne atotputernice care ai suferit pe cruce pentru pacatele mele, vimo-mi imtru ajutoru meu. Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, pazeste-ma de orice fel de accidente corporale si ale naturi. Doamne atotputernice fama sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos cel din Nazaret crucificat si sa ai grija de mine Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos fa ca spiritul rau sa fuga de la mine si ca in cinstea intamplari lui pe acest pamant si-a vieti vesnice care s-a nascut intr-o zi de craciun si afost rastignit intr-o zi de vineri, safiu ajutat si ma miluieste. Acel care va citi aceasta rugaciune sau o va asculta citindu-se de alticineva si o va purta asupra sa nu are sa moara de o moarte naprasnica, nu va cadea in mainile dusmanului, ei va invinge, ferindu-se de orice rau, impliniindu-se orice dorinta. Femeia gravida va naste usordaca o va citi zilnic si o va purta la sine aceasta rugaciune. Iar daca pruncul ei va fi atins in partea dreapta cu acest Talisman vs fi ferit de orice rau si de toate accidentele. Acel care va avea la sine aceasta rugaciune Talisman va fi ferit de toate bolile, iar un bolnav de epidepsie daca i-se atinge partea dreapta cu aceasta rugaciune isi va reveni. Iar daca il va citi si-l va purta la sine se va vindeca. Acel care va scrie pentru sine s-au pentru alti acest Talisman il va binecuvanta Domnul. Iar pe acel care-si va bate joc, si-l va dispretui il va pedepsi Cand aceasta rugaciune va fi adusa intr-o casa aceea va fi ferita de trasnete si de primejdi, nu va fi invadata nici distrusa de dusmani vazuti si nevazuti. Acel care va citi aceasta rugaciune, Domnul il va ajuta in toata viata sa.
Aceasta rugaciune trebuie citita in numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Eu Dumnezeu timit aceasta rugaciune care este atotputernica, da rezistenta in fata demonului de orice rau, avand o putere si o influienta pentru cel care o poarta cat si pentru cel care o citeste si pentru cel care o aude citindu-se, puterea lui fiind de 20 de zile. In acest timp nu se poate intampla nimic rau neprevazut, este ferit de inec, incendii, de nenorociri si alte intamplari napraznice. Cand o femeie nu poate naste, sa i-se citeasca aceasta rugaciune, apoi de 3 ori Tatal nostru si de 3 ori Sfanta Treime si va putea naste. Aceia care va purta la sine aceasta rugaciune Talisman si va zice Sfanta Cruce a Domnului Iisus Hristos fi cu mine in toate cele de zi si din noapte si masaoara de dusmani vazuti si nevazuti prin revarsarea sangelui divin varsat pentru mantuirea noastra a tuturor.
Acest Talisman a fost scris de Iisus Hristos de la preacurata sa maica si-a fost gasit la mormantul maicutei lui Dumnezeu Iar puterea lui este foarte mare. Acel care va scrie sau va citi sau va asculta si-l va da altor persoane sa-l citeasca numele lui va fi scris in cartea vietii cu litere de aur. Amin! . Eu Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu poruncesc cu acest Talisman cu puterea Sfintei Treimi sa fiu cu voi cu toti care vor tine zilele de sarbatoare. Castigul ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Talisman De Rugaciune
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!