Protocoalele De La Toronto

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Cuvantul samizdat s-a format nu intamplator in limba rusa, denumind scrieri cu circulatie subterana, conceptii, pareri opuse modului social de gandire si deci, interzise in statul totalitar.

In timp, a fost preluat si in occident indicand manuscrisele ajunse pe cai oculte din est, precum si ceea ce guvernele occidentale decideau ca este top secret sau cu circulatie limitata. Astfel termenul s-a extins si asupra unor lucrari elaborate de ziaristi, asociatii sau persoane private, cel mai adesea ca rezultat al unor anchete efectuate pe probleme de interes general si cu impact major asupra unor grupuri largi ale societatii.

Stampila samizdat a ajuns astfel sa indice fara echivoc sensul de interzis si, deci, cu atat mai incitant cu cat multe din lucrarile respective au fost la propriu interzise in tarile de origine, foste socialiste sau de democratie occidentala.

Editura SAMIZDAT isi propune sa aduca la cunostinta cititorilor romani aceste lucrari, realizand astfel nu numai un simplu act de presa, ci incercand sa demonstreze ca, indiferent de regim, singurul lucru important pentru cetatean este libertatea de gandire si de informare.

Coperta: Ianos Stan ISBN 973-98993-0-7 Protocolul de la Toronto 6. 6. 6. (Qebec, anul zero. ) Serge Monaste (Ziarist canadian asasinat) Complotul organizatiei natiunilor unite pentru instaurarea noii ordini mondiale Editie redactata de Michael A. Beaumont Traducator Nicolae Buhmeanu Cuprins Introducere Reaiitate sau fictiune?

Partea Intai: Documentul planul ROSU Documentul grupului 6. 6. 6. de la sfarsitul lunii iunie, 1967 Docuentul AURORA ROSIE Documentul grupului 6. 6. 6. de la sfarsitul lunii iunie, 1985 Concluzie protocoluldin TORONTO (6. 6. 6. ) Mit sau realitate? Partea a doua: Complotul natunilor unite contra crestinatatii I. Antipapa introducere visul american a luat sfarsit a inceput cosmarul.

1. Universul satanic subteran al natiunilor unite Bibiloteca Secreta a Vaticanului Lovitura de stat antipapala Viitoarele lagare de concentrare Martorul Antichristului Din nou pe drumul Calvarului Cele sapte cercuri ale Infernului 2. Documeniele Pergamentul lui Holzhauser Profetiile Saptamanii Mari II Politica internatonala a natunilor unite elaborata contra tuturor Bisericilor Crestine Reteaua de Alarma Contra Sectelor Spalarea pe creier Sanatatea Mintala si Cetatenia Mondiala Noile Principii ale Sanatatii Mintale Gulagul din Alaska Razboiul Psihopolitic Antireligios Programul de Control si Dezinformare Incheiere Destinul autorului Introducere realitate sau fictiune Cine ar putea spune? Oricare ar fi adevarul, conform anumitor informatii pe care le-am obtinut, provenind din Franta, dar mai ales revazand evenimentele petrecute de-a lungul ultimilor douazeci si cinci de ani, s-ar parea ca scenariul descris in acest document ne permite sa ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Protocoalele De La Toronto
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
48 pagini
Imagini extrase:
42 imagini
Nr cuvinte:
20 285 cuvinte
Nr caractere:
97 917 caractere
Marime:
72.30KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Religie
Predat:
la gimnaziu
Sus!