Monografia Bisericii Sfantul Nicolae

Cuprins referat Cum descarc?

1. Introducere
2. Prezentarea bisericii
3. Facerea si refacerea bisericii
4. Descrierea bisericii de la exterior la interior
5. Descrierea picturii interioare
6. Descrierea traditiilor locului
7. Descrierea mobilierului si obiectelor
8. Textul pisaniei
9.Concluzii


Extras din referat Cum descarc?

1.Introducere
Satul Ulmeni este asezat intre raul Arges si Dunare, nu departe de confluenta lor. Raul Arges este in partea de nord a satului, la o departare de 2 km. Dunarea in partea de vest a satului la o departare de 1km. In partea de est a satului sunt lacurile : Oglan, Ograda Joitei, Preluca, Coada Rosiorilor, Balta Stejarului si Balta cu Bivolul ( intre Arges si sat). In partea de nord intre Calniste si sat sunt lacurile: Ocol, Vadul Vacii si Bivolarul- in partea de est.1.
Starea soselei si a drumurilor care fac legatura cu satele vecine este foarte rea. De aceea toamna, iarna, primavara si pe timp ploios, din cauza noroiului, acest sat se poate socoti complet izolat ca o insula. 
2.Prezentarea bisericii
Bierica este asezata in partea de nord a satului Hulubesti de Jos,din comuna Ulmeni,jud.Calarasi,pe dealul numit "BECI",la o distanta de circa 200 de metri.
Biserica parohiala se afla in cadrul cimitirului satesc.Vecinatatile bisericii sunt;la NORD si EST, se afla terenul vechiului C.A.P.,la VEST se afla drumul communal; la SUD se afla un teren neproductiv care se afla in panta, biserica situandu-se pe deal. 2


Fisiere in arhiva (1):

  • Monografia Bisericii Sfantul Nicolae.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!