Dumnezeu Exista Este Viu Si Este Cu Noi

Extras din referat Cum descarc?

Existenta unei Fiinte superioare, care a creat totul si care stapineste si controleaza totul, este mai mult decit evidenta pentru cei care cred in ea. Bineinteles ca aceasta Fiinta are un nume: Dumnezeu cel Intreit Sfint! Sfinta Treime: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul adica Domnul Iisus Hristos si Dumnezeu Duhul Sfant. Dumnezeu exista pentru cei care cred ca El exista. Dumnezeu da sens vietii, El da putere Binelui de a invinge raul, El da putere Vietii de a invinge moartea. Dumnezeu face ca plantele sa creasca, saminta sa dea rod, soarele sa straluceasca, s. a. m. d. Domnul Iisus Hristos este Calea, Adevarul si Viata. Binele absolut, Dragostea desavirsita, care stapineste tot si controleaza tot. Omul, prin pacat s-a departat de Dumnezeu Dragostea desavirsita iar Dumnezeu din marea Sa milostivire pentru om da omului viata aceasta ca fiind sansa omului de a se curati, de a se desavirsi in Dragoste intorcindu-se din nou la Dumnezeu.
Dumnezeu a creat timpul acestei vieti, timpul care curge dindu-ne astfel noua posibilitatea de a evolua catre desavirsirea noastra in Bine, Dragoste, Pace, Armonie.
Fiecare om are timpul sau care nu curge la fel de repede cu al semenului. Noi evoluam astfel incit fiecare dintre noi nu mai este cel ce a fost cu o clipa in urma. Evolutia aceasta este un drum. Viata aceasta este de fapt evolutia inimii noastre, Calea pe care ea merge.
Intruparea din Fecioara, viata ca om si Dumnezeu aici in lumea aceasta, patimile si rastignirea Domnului nostru Iisus Hristos, invierea Sa, prin toate acestea Dumnezeu ne promite ca cei ce-L vor urma vor invia cu El. Adica vor avea Viata vesnica ! Ce s-a intimplat de fapt ?! Vrajmasii Domnului nostru Iisus Hristos care sunt de fapt pacatele lumii pe care El le ia asupra Sa, nu reusesc sa omoare Dragostea Sa pentru oameni ! Batut, schingiuit, umilit si batjocorit de cei pe care El Ii crease, Hristos Iisus Dumnezeul Cel Viu nu inceteaza a-i iubi nici o clipa macar. Pe cruce fiind rastignit, El iarta toate acestea oamenilor si se roaga Tatalui Ceresc : Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac ! Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este semnul biruintei Vietii asupra mortii ! Este biruinta Dragostei desavirsite asupra raului ! Fiecare lucru este incarcat de o semnificatie nebanuta, o semnificatie care scapa ochiului uman. De fapt, dincolo de lucruri este ceea ce nu se vede : Adevarul ! Acesta este purtator al Vietii ! Frumusetea Vie pe care Dumnezeu a pus-O in toti si in toate ! Faptele omului, gindurile lui, simtamintele lui, trairea lui sunt toate proiectate pe existenta aceasta spirituala in care lupta dintre Viata si moarte se da pe viata si pe moarte.
Si toate acestea determina sensul evolutiei spiritului uman, calea sufletului ! Sufletul care merge spre Desavirsirea lui in Dragoste adica spre Dunezeu, acela merge spre Viata ! Ce este Viata ?! Viata este o vibratie a iubirii ! Viata este Dragostea care nu moare ! Este Dragostea Desavirsita ! Este integrarea sufletului in Armonia ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Dumnezeu Exista Este Viu Si Este Cu Noi
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!