Studiu de Caz - Curriculum Adaptat

Extras din referat Cum descarc?

DATE PERSONALE:
NUMELE SI PRENUMELE: 	D. C.
LOCUL SI DATA NASTERII: 25 . 05. 2000
SCOALA: Scoala cu clasele I-VIII OSORHEI, jud. BIHOR
CLASA: a-I-a C
INVATATOARE: MOT  IOANA
DATE MEDICALE: 
Diagnostic medical: 		-   sechele de rahitism;
Diagnostic psihopedagogic: 	-    deficienta mintala usoara;
- tulburari de comportament;
- deficit de atentie.
Deficiente asociate: 		- elemente autiste;
ISTORICUL COPILULUI
Anamneza:
Copilul s-a nascut la 8 luni, dintr-o mama de 26 de ani si tatal de 40 de ani fara date de identificare, la nastere a fost diagnosticat cu lues congenital, mama sa fiind seropozitiva la sifilis, insa copilul a primit tratament si la varsta de 2 ani rezultatele de laborator au iesit negative.
Pana la varsta de 19 luni copilul a fost internat prin diferite spitale cu repetate pneumonii, iar la acasta varsta a fost dat in plasament maternal la o famile compusa din sot, sotie si trei copii majori, casatoriti si cu copii.
La intrarea in familia de plasament copilul se afla intr-o stare vegetativa fara posibilitatea de relationare minima, in primul an acceptand foarte greu persoanele din jur, respingea contactele senzoriale de orice fel.
Nu accepta decat hrana lichida, deoarece nu avea formata deprinderea de masticatie, aceasta formandu-se doar in jurul varstei de 6 ani.
Primii pasi ii face in apa la varsta de 3 ani, cand este dus de asistentul maternal la Baile Felix aceasta fiind prima satisfactie pe care o ofera familei, care relata ca nu a trait aceasta bucurie a primilor pasi nici la proprii


Fisiere in arhiva (1):

 • Studiu de Caz - Curriculum Adaptat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!