Rezolvarea unui conflict în clasa de elevi

Extras din referat Cum descarc?

Referindu-ne la persoane, conflictul insumeaza toate starile noastre afective: agresiunea, opozitia, dezacord, antagonism, neliniste, ostilitate. Este o stare de tensiune care apare cand doua sau mai multe probleme importante se suprapun. Interpretandu-l conform teoriilor orientale, conflictul reprezinta un dezechilibru. El prezinta cel mai bine trairile noastre in functie de motivatiile pe care le avem, sau trairile unui anumit grup. Se manifesta ca o stare de tensiune ce survine cand partile implicate interactioneaza pentru indeplinirea unor sarcini, luarea unor decizii sau realizarea unui obiectiv.
STUDIU DE CAZ:
I. IDENTIFICAREA CAZULUI
O mare parte dintre parintii clasei a VII-a A de la Scoala "Spiru Haret" Bacau, profil de Matematica intensiv, au depus o plangere la conducerea scolii in care cer inlocuirea sau excluderea din unitatea de invatamant a profesorului de matematica, sustinand ca acesta insulta si agreseaza elevii in timpul orelor de curs.
Datorita acestui lucru, orele de matematica nu se mai desfasoara in bune conditii, fapt ce determina elevii sa absenteze sau sa nu inteleaga ceea ce li se preda ramanand astfel in urma.
CONFLICT: Parinti-Scoala


Fisiere in arhiva (1):

  • Rezolvarea unui conflict in clasa de elevi.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!