Recenzie Carte

Extras din referat Cum descarc?

Timp de peste patru decenii (1951-1993), dr. Ioan Bontas a fost profesor de pedagogie la Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde s-a remarcat ca un distins pedagog, educator, cercetator si manager educational. 
A desfasurat o bogata activitate de cercetare stiintifica, aducandu-si o contributie originala importanta la dezvoltarea pedagogiei. Este autor a peste 90 lucrari publicate - cursuri, manuale, indrumare, diverse lucrari, articole si studii pedagogice, a peste 60 de comunicari stiintifice si a numeroase referate si conferinte pedagogice.
Printre lucrarile si studiile publicate, mentionez cateva dintre ele:,,Indrumator de practica pedagogica"(1958), ,,Indrumar de metodica si practica pedagogica"(mai multe editii:1965-1991), ,,Pedagogie pentru invatamantul superior tehnic"(1976).
Lucrarea ,,Pedagogie" reprezinta o sinteza a rezultatelor experientei sale didactice si stiintifice, constituindu-se ca o sursa informativa valoroasa pentru pregatirea pedagogica a viitorilor profesori si pentru perfectionarea pregatirii psihopedagogice a cadrelor didactice.
Cartea are 328 de pagini si este conceputa ca un manual universitar de pedagogie care abordeaza problemele didacticii si sistemului institutional de educatie, precum si unele probleme pedagogice complementare de interes major cum sunt orientarea scolara si profesionala, educatia permanenta, creativitatea, cercetarea pedagogica si conducerea


Fisiere in arhiva (1):

  • Recenzie Carte.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!