Consilierea mamei unui copil bolnav de leucemie, decedat

Extras din referat Cum descarc?

Acest caz este unul imaginar, dar cu inspiratie din filmul My Sister`s Keeper, link-ul fiind prezentat la ultima pagina a acestui document, in sectiunea webografie.
Cazul si rezultatele in urma consilierii.
Dorin si Carla au fost parintii unui baietel pe nume Sebastian in varsta de 6 ani, care a decedat cu aproximativ un an inainte suferind de leucemie. Dorin sugerase Carlei sa participe la cateva sedinte de consiliere deoarece ea pare ca nu mai este capabila sa faca fata vietii cotidiene. Dorin inca de la aflarea acestui diagnostic s-a resemnat si a fost constient ca fiul lui nu va mai trai mult si a incercat sa se bucure la maxim de cat mai are fiul lui sa traiasca. 
In prima sesiune a sedintei consilierul s-a concentrat pe crearea unei legaturi cu Carla si pe ascultarea povestii ei. Carla a simtit pentru prima data ca cineva o asculta cu adevarat. Ea a simtit ca prietenii ei si familia nu au vrut nici macar sa il mentioneze vreodata pe Sebastian ca sa nu o supere, iar asta a deranjat-o de multe ori, faptul ca era constienta de asta. 
Sotul ei, Dorin crede ca ea ar trebui sa fie deja mai avansata in recuperarea ei deoarece el a reusit sa accepte situatia cu mai multa usurinta si este capabil sa faca fata vietii cotidiene.
Carla se acuza, isi tot pune aceste intrebari, are tot felul de ganduri, precum: "De ce el? El a fost atat de mic, Eu de ce inca traiesc? Nu i-am spus ca il iubesc inainte de a muri, Ce am facut gresit?
Dorin si Carla mai au un baietel in varsta de 12 ani, pe nume Remus, care acum este martor la stilurile diferite ale parintilor lui de a-l aborda. Remus nu poate intelege de ce inainte de moartea lui Sebastian parintii lui pareau sa fie foarte apropiati, iar acum parca se contrazic din orice. Dorin e de parere ca Remus este capabil sa faca ceea ce isi doreste. Dorin stie ca viata e scurta si din aceasta cauza nu vrea sa fie restrictiv. Dorin deasemenea considera ca sotia lui Carla este super protectiva cu Remus, in timp ce Carla stiind ca a pierdut deja un copil , nu vrea sa il piarda si pe celalalt. Carla crede ca nu a putut sa il protejeze suficient pe Sebastian si acum face tot posibilul ca sa il protejeze pe Remus.
Sebastian a fost diagnosticat cu leucemie cu 6 luni inainte de a muri. Carla a avut un job part-ime inainte de diagnosticarea lui Sebastian, dar a renuntat la job pentru a fi alaturi de fiul lei in timpul tratamentului. Nu s-a mai intors la munca de atunci. Inainte, cand Carla lucra part-time mai facea de asemenea si munca gospodareasca, dar acum Carla nu mai poate face nici asta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Consilierea mamei unui copil bolnav de leucemie, decedat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

https://filme-online.to/film/bse/My-Sisters-Keeper?ep=4964


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!