Cercetarea Pedagogică

Extras din referat Cum descarc?

Pedagogia este o sursa de dezvoltare a gandirii si practicii creatoare,de progres in cunoastere si solutionare a multor probleme ale praxisului scolar.Particularizand la domeniul Pedagogiei putem afirma fara a gresi ca dezvoltarea stiintei pedagogice si,implicit,a invatamantului este legata de cercetarea pedagogica.
Cercetarea pedagogica este o strategie desfasurata in scopul surprinderii unor relatii noi intre componentele actiunii educationale si al elaborarii unor solutii optime de reolvare a problemelor indicate de procesc intructiv-educativ in conformitate cu exigentele sociale.
Rezulta,din definitie,ca cercetarea pedagogica are ca obiect de investigatie fenomenul educativ in toata complexitatea sa.
Din acest punct de vedere cercetarea pedagogica are un caracter prospectiv,vizeaza dezvoltarea personalitatii elevului in perspectiva exigentelor dezvoltarii sociale si proiecteaza tipul de personalitate necesar pentru societatea in care traim.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cercetarea Pedagogica.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!