Studiu de Caz - Psihopatologie

Extras din referat Cum descarc?

NUMELE  SI PRENUMELE COPILULUI: M.G.
DATA  NASTERII: 26 -05- 2007
ADRESA: MUN Barlad, Judetul Vaslui
Tata: I.
Mama: M.
Frati: o sora mai mare si un frate mai mic 
DIAGNOSTIC: Tulburare  pervaziva de dezvoltare; Autism; Tulburare de afect. ANAMNEZA: Mama baiatului m-a contactat telefonic  in aprilie 2010, interesandu-se de programele de terapie ale A.C.A.A.T., ocazie cu care si-a exprimat dorinta de a aduce copilul la terapie in ziua de joi a fiecarei saptamani.
Din datele relatate de mama si diagnosticul medical am constatat urmatoarele cu privire la copil: a fost o sarcina fara probleme, un copil dorit. S-a nascut normal, cam cu 10 zile depasire de termen, cu o greutate de 4,300 kg si 52 cm. A fost suspectata de paralizie de val palatin si trimisa la spitalul "Grigore  Alexandrescu", unde s-a dovedit ca de fapt era o mica malformatie congenitala, care in trei zile de la nastere a disparut si a putut sa se hraneasca normal la san.
Cu toate ca se dezvolta normal din punct fizic, a continuat sa fie un copil agitat si plangacios, dar foarte curios si foarte atasat de mama. La varsta de 1 an si 6 luni pronunta cuvintele "ma-ma" si "apa", apoi dupa o luna a pierdut aceste cuvinte si aliniatul jucariilor si televizorul au devenit ocupatia preferata. Flutura mainile si alerga foarte mult, nu raspundea la chemarea pe nume si nu se juca cu sora ei mai mare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz - Psihopatologie.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!