Puterea Gândului

Previzualizare referat:

Extras din referat:

"Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!" (Paulo Coehlio, Alchimistul)

La voia sortii sau creatori ai propriului destin?

Fie ca trecem prin viata acceptand existenta unui Dumnezeu care hotaraste ce devenim si ce ni se intampla, fie ca intuim forta creatoare din interiorul fiintei noastre, cu totii ne dorim sa facem din aceasta calatorie prin timp o experienta bogata, implinitoare si memorabila. O intrebare la care multi oameni inca nu au gasit raspuns este: cum putem produce transformari benefice asupra experientelor pe care le traim si cu ce trebuie sa incepem? Iata si raspunsul

Unii dintre noi gustam miracolul vietii zi de zi, amintindu-ne in fiecare clipa faptul ca frumusetea este in ochii privitorului, iar abundenta reprezinta o stare de spirit Daca acestea sunt in noi, ele vor fi si in afara noastra. Ca sa putem experimenta minunile pe care Universul le creeaza minut cu minut trebuie sa acceptam faptul ca in noi exista o forta asemanatoare celei universale. De fapt, energia care insufleteste totul, curge si in interiorul nostru.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Puterea Gandului.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 731 cuvinte
Nr caractere:
7 952 caractere
Marime:
15.10KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Psihologie
Tag-uri:
puterea gandului, psihologie
Predat:
la facultate
Materie:
Psihologie
Sus!