Puterea Gandului

Extras din referat Cum descarc?

"Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!" (Paulo Coehlio, Alchimistul)
La voia sortii sau creatori ai propriului destin?
Fie ca trecem prin viata acceptand existenta unui Dumnezeu care hotaraste ce devenim si ce ni se intampla, fie ca intuim forta creatoare din interiorul fiintei noastre, cu totii ne dorim sa facem din aceasta calatorie prin timp o experienta bogata, implinitoare si memorabila. O intrebare la care multi oameni inca nu au gasit raspuns este: cum putem produce transformari benefice asupra experientelor pe care le traim si cu ce trebuie sa incepem? Iata si raspunsul 
Unii dintre noi gustam miracolul vietii zi de zi, amintindu-ne in fiecare clipa faptul ca frumusetea este in ochii privitorului, iar abundenta reprezinta o stare de spirit Daca acestea sunt in noi, ele vor fi si in afara noastra. Ca sa putem experimenta minunile pe care Universul le creeaza minut cu minut trebuie sa acceptam faptul ca in noi exista o forta asemanatoare celei universale. De fapt, energia care insufleteste totul, curge si in interiorul nostru.


Fisiere in arhiva (1):

  • Puterea Gandului.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!