Psiholohie Organizationala - Studiu de Caz

Extras din referat Cum descarc?

Situatia, respectiv societatea pe care le voi prezenta sunt reale, existente si functioneaza si in prezent in acest mod - din punctul de vedere prezentat, as spune, defectuos.
Societatea este una care desfasoara activitatea in domeniul comertului si distributiei, comercializand  - en-gros si en-detail - produse alimentare si nealimentare in intreaga zona de vest a tarii. Sediul social al firmei este in Arad, tot aici functionand si un important punct de lucru, alaturi de care mai detine alte sapte puncte de lucru: Timisoara, Resita, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighet si Zalau. Numarul total al salariatilor activi ai societatii este de 640 angajati, ,,dispusi" in 35 angajati in cadrul sediului social, punctele de lucru avand intre 50 si 150 de salariati.
Situatia defectuoasa pe care o voi prezenta este legata in fapt de structura organizatorica, respectiv de autoritatea si puterea detinute sau practicate - intr-un mod sau altul - la diferite nivele ierarhice.
Pe scurt, managementul de varf al societatii noastre este alcatuit din directorii/managerii celor cinci departamente ale unitatii: director economic, director comercial, director importuri, manager logistica si manager resurse umane, in varful piramidei aflandu-se directorul general, care este identic cu administratorul societatii. Societatea detinand - dupa cum am aratat - numeroase puncte de lucru in tara, urmatorul nivel ierarhic important, si care - prin natura activitatii desfasurate, care este acelasi cu obiectivul de activitate in fiecare locatie - relationeaza strans cu toti directorii de departamante, este cel alcatuit din managerii punctelor de lucru. Acestia coordoneaza


Fisiere in arhiva (1):

  • Psiholohie Organizationala - Studiu de Caz.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!