O abordare alternativă a predării și a curriculumului în scoala primară

Extras din referat Cum descarc?

Kieran Egan s-a nascut in 1942 in Irlanda dar, a fost crescut si educat in Anglia. Egan a absolvit Universitatea din Londra in 1966. A lucrat ca cercetator la Institutul de Studii Comparate din Kingston. Apoi s-a mutat in Statele Unite si a inceput doctoratul in filosofia educatiei la Universitatea Stanford. Efgan si-a terminat doctoratul la Universitatea Cornell in 1972.
Cartea "Predarea ca o poveste" de Kieran Egan este o alternativa la procedura dominanta recomandata in planificarea lectiilor si a unitatilor de studiu si o alternativa la cateva dintre principiile uzuale recomandate de regula in selectionarea continuturilor de predare.


Fisiere in arhiva (1):

  • O Abordare Alternativa a Predarii si a Curriculumului in Scoala Primara.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!