Metode De Investigatie Chestionar Scris Pentru Elevi

Extras din referat Cum descarc?

itemi ce solicita reproducerea unor cunostinte sau algoritmi rezolutivi exersati indelung de elevi. Acestia antreneaza in special memorarea mecanica si recunoasterea (itemi 1-6) itemi ce antreneaza operativitatea gandiri (operatiile analitico-sintetice, esentializarea, abstractizarea), memorarea logica si atentia distributiva (itemi- 7-10). Strategiile rezolutive implicate sunt euristice si prin analogie permitand reflectarea si a rapiditatii cu care copiii invata (itemi 7-11) itemi care implica reversibilitatea prin inversiune si reciprocitate a gandirii, categorializarea, trecerea de la preconcept la conceptualizare, capacitatea copilului de a opera cu abstractii, fara suport concret intuitiv (itemi 12-15) Raspunsurile date ne permit sa ilustram evolutia in plan intelectual a scolarului mic, dificultatile acestuia sub aspect cognitiv, conturarea treptata a stilului de munca intelectuala, trecerea la gandirea de tip formal. Va multumesc ! Operator: Enumera corect lunile anului. Numara de la 20 la 0 din 2 in 2 . Completeaza sirul de numere de la 7 la 34 numarand din trei in trei.
Cate jumatati sunt intr-un mar? R : Ordoneaza corect cuvintele din propozitiile urmatoare: gradina zoologica Mihai tigri a vazut la mama de a cumparat la piata rosii.
rugat tema sa-mi eu profesorul corecteze am . Scrie corect cuvintele: ureche ghiete scola futuras un copii floar poarta hergelie Scrie care este greseala in urmatoarele propozitii: Am trei frati, Ion, Sandu si eu. R: Subliniaza greselile din urmaroarele propozitii Mihai sa spalat pe maini in rau. Ramai la scoala s-au pleci acasa. Am cules merele intrun cos. Cum se cheama puiul: vacii ursului cainelui Construieste o propozitie (fraza) care sa cuprinda cuvintele: farfurie, pisica, carne. Completeaza spatiile libere cu cuvintele care lipsesc: Am pierdut o, mamica, Cine-o. sa. deie, sarut gurita. Indica asemanarile intre: Creion stilou pix creta . Daca la Sighisoara este ora 10, ce ora este la Sibiu ? aceeasi ora ora 9 ora 11 Distanta de la Sibiu la Sighisoara este aceeasi cu distanta de la Sighisoara la Sibiu? nu b. da Ce trebuie sa facem daca : ne pierdem?. ploua?. arde casa?. ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Metode De Investigatie Chestionar Scris Pentru Elevi
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!