Iubirea

Extras din referat Cum descarc?

Marea confuzie apare de cele mai multe ori intre iubire si dragoste. Acesti doi termeni au o legatura intre ei dar nu inseamna acelasi lucru. Dragostea poate fi caracterizata ca fiind: indelung rabdatoare, plina de bunatate, neinvidioasa, dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul ei, ci folosul celuilalt, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire ci se bucura de adevar. Dragostea acopera totul, spera totul, rabda totul, dragostea nu are sfarsit.
Iubirea este manifestarea dragostei.
Am intalnit multi oameni care au zis ca le este frica de moarte, insa marea tragedie nu este moartea ci viata traita fara dragoste. Mai bine sa iubesti si sa suferi decat sa nu fi iubit niciodata. Iubirea este cel mai frumos dar al lui Dumnezeu pentru noi, oamenii.
Iubirea adevarata nu tine cont doar de ce este persoana in prezent ci si de ce va fi in viitor. Dupa ce tineretea trece, ramane caracterul si de aceea cand iubesti cu adevarat, primul lucru pentru care iubesti este caracterul, iar aceasta este iubirea


Fisiere in arhiva (1):

  • Iubirea.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!