Emo între firesc și patologic

Extras din referat Cum descarc?

Emo vine de la cuvantul ,,emotional", care inseamna emotie. Radacinile lui vin din anii '80, cand emo desemna un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, capata alte semnificatii. Emo kids sunt o combinatie de goth kid, rock kid si punk kid, de la fiecare dintre aceste subgenuri preluand cate ceva, din muzica, stil si atitudine.
Surprinzator sau nu curentul Emo nu este o inventie noua. Daca nu cunoastem istoria "trend-ului" si ne raportam strict la mediatizarea de care a avut parte in ultima vreme in presa romaneasca, suntem tentati sa gandim ca Emo te numesti doar atunci cand esti trist (eventual fara rost sau doar pentru atrage atentia), pentru ca te-a parasit prietena, pentru ca asculti melodii triste, pentru ca te imbraci bizar etc. Multe dintre aceste "etichete" sunt insa departe de adevar.


Fisiere in arhiva (1):

  • Emo intre firesc si patologic.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!