Auguste Renoir

Extras din referat Cum descarc?

Lucrari reprezentative: Loja - 1874, Moulin de la Galette - 1876, Umbrelele - 1881, Marile baigneuze - 1887 Muzee: Muzeul Orsay - Paris; Courtauld Institute Galleries - Londra; National Gallery - Londra; Museum of Fine Arts - Boston; Muzeul Puskin - Moscova Prin excelenta pictor al culorii, Auguste Renoir a reprezentat pentru impresionism ceea ce Rubens a insemnat pentru pictura baroca. Pictorul francez a fost unul din cei mai importanti reprezentanti ai impresionismului, dar, spre finalul vietii, a redescoperit finetea desenului si frumusetea liniei, o legatura directa cu opera a doi ilustri inaintasi - Rafael si Ingres. Renoir ne-a lasat o opera durabila, proaspata, in pofida trecerii anilor.
Surori; 1899; 64 x 54 cm; colectie particulara ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Auguste Renoir
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!