Planul unei Lucrari de Diploma

Extras din referat Cum descarc?

Planul lucrarii de licenta este urmatorul pas dupa alegerea temei si a coordonatorului (sau a coordonatorului si a teme, dupa caz).
Prin planul lucrarii de licenta se intelege lista, in ordine cronologica (dar pe o baza logica) a problemelor care vor fi abordate in lucrare. "Principiile" care sugeram sa stea la baza intocmirii planului de lucrarii de licenta sunt urmatoarele :
1. Planul trebuie sa permita verificarea, de catre comisia de examinare, a celor patru elemente fundamentale care constituie criteriile de notare ale acesteia:
-  Pregatirea teoretica a absolventului
-  Pregatirea metodologica a absolventului
-  Capacitatea de a efectua o aplicatie empirica in zona abordata de lucrare
-  Capacitatea de a realiza interpretarea rezultatelor si de a formula propuneri de perfectionare a domeniului abordat
2. Planul trebuie sa urmeze o linie ascendenta a profunzimii abordarii, cu un puternic caracter euristic al materialului prezentat.
3. Planul trebuie sa grupeze (pe capitole) problemele care formeaza un material cu omogenitate maxima, asa incat fiecare capitol sa raspunda cate unei intrebari dintre cele formulate mai sus.
4. Planul trebuie sa realizeze o coerenta logica interna in cadrul capitolelor (intre paragrafele acestora), precum si intre capitole, asa incat intreaga lucrare sa capete o orientare generala in directia obiectivului fixat.
5. Planul trebuie sa  cuprinda o parte introductiva, in care sa fie exprimat obiectivul ganeral al lucrarii de licenta, cadrul teoretic si metodologic in care va fi abordat subiectul lucrarii, precum si cadrul empiric in care va fi realizata aplicatia practica. Trebuie sa cuprinda, de asemenea, tot in partea introductiva, (desi acest lucru nu este absolut obligatoriu) un sumar (rezumat) al principalelor rezultate obtinute in cadrul lucrarii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Planul unei Lucrari de Diploma.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!