M-Learning

Extras din referat Cum descarc?

Definitie m-learning (mLearning: Mobile, Wireless, in-Your-Pocket Learning)

In definitia sa, m-learning (mobile learning= studiu in buzunarul tau) reprezinta noi posibilitati si oportunitati care sunt disponibile oamenilor avand in vedere dezvoltarea in masa a dispozitivelor pe care le au toti acum in mainile lor si modalitatile de conectare care apar.
De multe ori aceste noi posibilitati sunt mult mai simple decat oamenii isi imagineaza cand se gandesc la acest mod de invatare, ele putand include, de exemplu, simple pagini Web formate din prezentari PowerPoint si expuneri audio.
Cei care definesc m-learning-ul doar ca si cursuri trimise pe dispozitive cu ecrane mici au o vedere ingusta. 
Cu aceasta solutie de studio si informare, invataceii isi contureaza interesele si nevoile si apoi informatia relevanta e indreptata spre ei, un exeplu fiind mesajele text trimise pe propriile telefoane. 

Avantajele m-learning-ului

Un prim avantaj este reprezentat de accesul facil la informatie, care e disponibil si poate fi in folosul oricarui individ, fara discriminare.
Un alt avantaj este acela ca exista o larga paleta de tipuri de date la care ne e astfel permis accesul, date in orice format ne sunt puse la dispozitie.
Puterea m-learning-ului consta in rapiditate si abilitatea de a umple timpul mort al celor ce il folosesc. Astfel poti avea oricand si oriunde acces la informatiile dorite, chiar si atunci cand calatoresti.
Preturile sunt mici, tehnica e suficient dezvoltata pentru ca acest tip de studio sa fie un mijloc eficient si ieftin de a obtine instantaneu datele personalizate.
Dispozitivele ce pot fi utilizate cu succes in m-learn-ing sunt variate si la indemana oricui. Acestea sunt instrumente mobile, fara fire, de dimensiuni reduse ce pot fi purtate tot timpul si oriunde de catre utilizator. Ele se pot conecta la orice retea, la orice calculator si chiar la Internet. Un astfel de dispozitiv e de exemplu un PocketPc, un telefon mobil sau un I-Pod.


Fisiere in arhiva (1):

  • M-Learning.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!