Jocuri de timp liber

Extras din referat Cum descarc?

Activitate Obiectiv Durata Materiale Descrierea activitatilor
Sa numaram masini Dezvoltarea abilitatilor de numarare corecta, de recunoastere a culorilor Nedeterminata Numaram masinile de o anumita culoare. Puteti sa va alegeti fiecare cate o culoare de masina si sa numarati cate vehicule de culoarea respectiva vedeti pe drum. Castigator e cel care ajunge primul la X masini de culoarea aleasa, unde X e o limita pe care o stabiliti voi (de exemplu 10).
Ghiceste animalul Dezvoltarea atentiei si imaginatiei Ne gandim, pe rand, la un animal iar ceilalti parteneri trebuie sa il ghiceasca punand intrebari inchise, la care raspunsul poate fi doar "da" sau "nu": "Are 4 picioare?", "Are blana?", "E alb?", etc.
Alfabetul zoologic Exersarea abilitatilor de cunoastere a literelor alfabetului, numelor de animale. Dezvoltarea atentiei si imaginatiei O activitate in care fiecare trebuie sa spuna cate un animal care incepe cu litera a, apoi cu b, c, s.a.m.d
Sa spunem o poveste Dezvoltarea atentiei si imaginatiei, jocului de rol. Cineva incepe povestea cu o propozitie de genul "A fost odata ca niciodata" si apoi fiecare partener contribuie cu cate o propozitie la constructia povestii. Puteti juca mai multe runde, pana povestea ajunge la final.


Fisiere in arhiva (1):

  • Jocuri de timp liber.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!