Ecuația de gradul al doilea

Extras din referat Cum descarc?

Cunoasterea si intelegerea conceptelor, a terminologiei si a procedurilor de calcul specifice matematicii; Dezvoltarea capacitatii de a comunica utilizand limbajul matematic; Dezvoltarea interesului si a motivatiei pentru studiul si aplicarea matematicii in contexte variate.
Obiective de referinta: Sa aproximeze nr. reale si solutii ale unor ecuatii sau sisteme de ecuatii pentru a verifica validitatea unor calcule; Sa utilizeze elemente de calcul algebric pentru a rezolva ecuatii si inecuatii, precum si pentru a aplica formule de calcul; Sa construiasca generalizari si sa investigheze valoarea de adevar a unor enunturi; Sa prezinte in mod coerent solutia unei probleme, coreland diverse modalitati de exprimare (cuvinte, simboluri matematice, diagrame); Sa discute in cadrul unui grup avantajele si dezavantajele utilizarii unei metode de rezolvare sau a unei modalitati de prezentare a unui demers matematic; Manifestarea perseverentei si gandirii creative in rezolvarea de probleme.
Obiective operationale: cognitive: OC1 = Consolidarea cunostintelor elevilor privind rezolvarea ecuatiilor cu o necunoscuta; OC2 = Reactualizarea cunostintelor elevilor privind formulele de calcul prescurtat; OC3 = Fixarea la elevi a metodelor de rezolvare a formelor incomplete ale ecuatiei de gradul al doilea; OC4 = Elevii sa-si insuseasca si sa aplice formula discriminantului si OC5 = Elevii sa aplice metodele cele mai potrivite in scopul eficientizarii rezolvarilor. afective: OA1 = Participarea cu interes la lectie; OA2 = Dezvoltarea interesului pentru studiul matematicii.
Strategii didactice: Metode si procedee: conversatia, munca independenta, demonstratia, exercitiul, explicatia; Mijloace de realizare: manualul, fise de exercitii, laptop, videoproiector, ecran de proiectie; Forme de organizare: grupe de elevi. Desfasurarea lectiei Fisa nr. 1 Alege raspunsul corect: Completeaza spatiile punctate cu raspunsurile corecte: Rezolvati ecuatiile: FISA NR. 2 Alege raspunsul corect: Completeaza spatiile punctate cu raspunsurile corecte: Rezolvati ecuatiile: ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Ecuatia de gradul al doilea.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!