Dezvoltarea Potentialului Creativ la Scolarul Mic

Extras din referat Cum descarc?

1.1.  Ceea ce-l deosebeste pe om de semenii lui intru viata este desigur capacitatea de a rationa, de a-si pune mintea in slujba scopurilor sale. Nimic insa nu poate face omul mai Om decat incercarea de a-si egala Creatorul sau. Creativitatea este darul cel mai de pret al omului, care i-a permis sa faureasca primele unelte, sa stapaneasca o parte din natura prin stiinta si tehnica, sa modifice mediul inconjurator, sa patrunda in spatiul cosmic.
Dotat cu gandire si imaginatie omul este in aceeasi masura robul si stapanul propriilor sale creatii. Ce s-ar fi intamplat daca Omului i s-ar fi refuzat descoperirea focului? Cum ar fi aratat societatea anului 2003 - o lume in care nimic din ceea ce este industrial, cel putin in forma cunoscuta, nu ar fi existat? Nici cei mai talentati scriitori de science-fiction sau viitorologi nu pot prezice cu exactitate.
A fi creativ nu i se refuza nici unui om normal. Exista in fiecare un potential creativ general , anumite abilitati creative care tin mai ales de dimensiunile constructive ale aptitudinilor, dar si de dimensiunile valorice ale personalitatii. Acest potential latent, daca este exersat si educat, poate fi valorificat la maximum, concretizat si obiectivizat in diverse domenii ale activitatii umane, in diverse produse noi, originale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvoltarea Potentialului Creativ la Scolarul Mic.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!