Dezvoltare Institutionala - Crearea unui Atelier de Muzica, Actorie, Dans

Extras din referat Cum descarc?

PROIECT DE DEZVOLTARE INSTITUTIONALA
Crearea unui atelier de muzica, actorie, dans in interiorul "Grupului Scolar Toma N. Socolescu" 
ANALIZA DE NEVOI 
Activitatile extrascolare desfasurate in atelierele speciale de muzica, actorie, dans create in interiorul scolii prezinta unele particularitati prin care se deosebesc de cele care au loc in afara unitatilelor de invatamant. Aceste trasaturi se refera la continutul si tematica activitatilor, la durata lor, la strategiile didactice utilizate, precum si la formele de organizare a muncii.
Continutul placut, interesant si atractiv al diverselor tipuri si forme de activitati desfasurate in atelier, precum si ambianta oferita determina participarea tot mai numeroasa a copiilor dornici sa-si manifeste aptitudinile si imaginatia creatoare in diferite domenii de activitate si sa-si puna in practica propriile lor initiative si proiecte sub indrumarea conducatorilor de cercuri.
In consecinta, activitatea extracurriculara desfasurata in interiorul scolii reprezinta spatiul aplicativ care permite transferul si aplicabilitatea cunostintelor, abilitatilor , competentelor dobandite in sistemul de invatamant. Prin formele sale specifice, activitatea extrascolara dezvolta gandirea critica si stimuleaza implicarea tinerei generatii in actul decizional in contextul respectarii drepturilor omului si al asumarii responsabilitatilor sociale, realizandu-se, astfel, o simbioza lucrativa intre componenta cognitiva si cea comportamentala.
VIZIUNE
In viitorul apropiat, Atelierul va deveni un centru important al activitatilor nonformale, de timp liber, recreere si divertisment, nu numai pentru elevii din localitate, dar si pentru cei din zonele rurale limitrofe. 
MISIUNE
Scopul Atelierului din "Grupul Scolar Toma N. Socolescu" in viata comunitatii este acela de a oferi tuturor elevilor din acest liceu posibilitati de manifestare in mod liber si creativ a personalitatii fiecaruia. Este locul ideal de comunicare si armonizare a relatiilor dintre copii, de formare si dezvoltare de competente in perspectiva integrarii in sistemul de valori democratice.
Grupul Scolar Industrial "Toma N. Socolescu" poarta emblema a cinci generatii de arhitecti Socolescu ce s-au integrat in istoria orasului Ploiesti si au contribuit fundamnetal la dezvoltarea civilizatiei urbanistice: Nicolae Socolescu 1820-1870, Toma N.Socolescu 1848-1896, Toma T. Socolescu 1883- 1960, Ion N. Socolescu 1856-1924, Barbu T. Socolescu 1909- 1977. 
Aceasta numeroasa familie de arhitecti a contribuit la dezvoltarea urbanismului functional si estetic in Romania, prin activitatile ei multiple de schimbarea fizionomiei tarii noastre.
TINTE STRATEGICE
1. Amenajarea unei sali multifunctionale si realizarea unui spectacol de revista pentru copii ;
2. Extinderea informatizarii tuturor cercurilor - fiecare cerc sa fie dotat cu minimum sase calculatoare ;
3. Diversificarea ofertei extrascolare a atelierului (cerc dansuri populare, coregrafie, turism, activitati sportive)
4. Amenajarea unei baze sportive in aer liber.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Dezvoltare Institutionala - Crearea unui Atelier de Muzica, Actorie, Dans.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!