Suspensie direcție la VW Passat

Extras din referat Cum descarc?

VW Passat stabileste noi standarde de siguranta economie,confort si calitate.
La cea de-a patra generatie limuzina a atins un nivel de performante ce ar face cinste oricarui constructor.Ca dimensiuni Volkswagen Passat se incadreaza in segmentul superior al clasei medii afirmatie intarita de desigin-ul modern si cu o vizibila tenta de lux,calitatea fabricatiei alaturi de echiparea bogata cu sisteme ce fac pasagerilor viata la bord cat mai placuta il propulseaza in topul modelelor similare.
Paleta de motorizare a acestui model este generoasa sub capota facandu-si loc motoare in 4 si 6 cilindri diesel si otto si chiar un motor W8. 
O caracteristica a acestor motoare o reprezinta mai ales economicitatea cu toate aceste performantele sunt dintre cele mai bune. Motorul 1.9 TDI furnizeaza 130 CP asigurand reprize demne de automobileie sport.
Consumul redus 4,8 l pentru o 100km parcursi la drum intins vine in sprijinul proprietarului,asigurand o autonomie de 900km in cazul consumului mediu 7l/100km.La capitolul zgomotului interior acesta nu isi face simtita prezenta decat in cazul rularii la viteze de peste 160km/h.Accelertiile acestui model sunt riguroase ajutat fiind de cutia cu 6 rapoarte etajata mai lung ce permite pastrarea aceleiasi trepte in timpul unei acceleratii prelungite. Volkswagen pune astfel in dificultate motoarele otto demonstrand ca epoca motoarelor diesel cu regimuri limitate este pe cale sa apuna. Performantele se datoreaza si trenului de rulare care are o contributie importanta in comportametul masinii. Tinuta de drum pune accent pe siguranta suspensia este ferma asigurand contactul cu solul, dar lasand sa se simta la bord trepidatii la trecerea peste denivelari mici sau pe portiuni de asfalt cariat aceasta fiind singura concesie in detrimentul confortului
Virajele rapide sunt parcurse fara ca sa dea semne de supravirare si la limita nu derapeaza ci doar se inscrie pe o traiectorie mai larga.Cu ajutorul ESP-ului masina nu pierde aderenta in viraje fiind de ajutor pe carosabil umed sau cu gheata.ABS-ul contribuie si el la mentinerea automobilului pe traiectoria ceruta de sofer chiar in situatia in care se franeaza la maxim acesta impiedicand blocarea rotilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Suspensie Directie la VW Passat.pps

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!